2014. február 3., hétfő

Tegnap volt 2 hetes Panka és 1 hete műtötték. A műtét óta egy nagy frekvenciás lélegeztetőgépen volt amit reménykedtünk hogy a héten lejjebb vehetnek és egy normál légzéssel kevesebb oxigén adásával fog tudni lélegezni...És sikerült!! Tegnap levették a nagy frekvenciásról egy tradicionális légzésre kevesebb oxigénpótlással. A gyógyszereket is veszik el tőle folyamatosan,az orvosok szerint nagyon szépen bírja a szervezete. Altatásban már nincs, de még kábulatban nyitogatja kis szemeit, a külvilágról még nem igazán tud. Eddig infúziókat kapott, de szombaton az anyatejes táplálással is megpróbálkoztak szondán keresztül. Sajnos ez sem úgy megy hogy gyorsan megtömjük a pocakot és hip-hopp erőre kapunk, egyenlőre a 3 ml emésztése a cél. Remélem ez is sikerül napokon belül és egy kicsit kipárnásodik ismét, mert most nagyon vékonykának látom. Tudom egy műtét mindenkit megvisel, főleg egy ilyen pici manót és a fogyás is természetes velejárója a műtétnek.
Sokan érdeklődtetek mikor jöhet haza Panka, de sajnos erre én sem tudom a választ. Reménykedem benne hogy minden ilyen szépen fog haladni és az első tavaszi napsütésre itthon leszünk:)
Köszönjük mindenkinek az érdeklődést, a bíztatást, az imákat! Jól esik hogy gondoltok ránk és erősítetek minket abban hogy higgyünk a Csodában és a gyógyulásban.

2 megjegyzés: